Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu of het zoekveld.

Voor wie niet kan zien, maar ook voor wie teveel heeft gezien

KNGF Geleidehonden is een autoriteit in het opleiden van blindengeleidehonden. Dat we ook honden opleiden voor andere taken is minder bekend, zoals voor oorlogsveteranen met een posttraumatisch stressstoornis. Zij lijden vaak aan slapeloosheid, nachtmerries en herbeleving. Dat een goed opgeleide buddyhond dan een grote steun kan zijn, zien we in de nieuwste tv-commercial. 

 

Buddyhond commercial wint Gouden Loeki!

Wij zijn enorm blij met het winnen van de Gouden Loeki voor onze buddyhond commercial! Na een wereldwijd succes van deze commercial ook nog bekroond worden met de prijs voor de beste reclame is geweldig. Hierdoor krijgen we nog meer zichtbaarheid voor het waardevolle werk dat onze ptss buddyhonden doen. Iedereen bedankt voor het stemmen!

The making of…

Ben je benieuwd hoe we deze commercial hebben opgenomen, bekijk dan hieronder ‘the making of’ van deze internationaal succesvolle reclame. Hoofd opleiding Peter van der Heijden biedt een spannende blik achter de schermen tijdens de opname.

De buddyhond helpt

Een buddyhond kan zijn baas helpen de kwaliteit van leven drastisch te vergroten. Hij draagt niet alleen bij aan een gevoel van veiligheid, maar ook vergroot de buddyhond de mobiliteit, biedt troost en rust, zoekt contact en maakt zijn baas wakker bij nachtmerries.

Meer over de buddyhond

Meer typen honden, meer mensen helpen KNGF Geleidehonden heeft de afgelopen decennia een schat aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van hond en handicap. De  kernactiviteit is en blijft het opleiden van blindengeleidehonden, maar haar vakkennis zet de organisatie tegenwoordig ook in voor mensen met andere handicaps: bijvoorbeeld mensen in een rolstoel, kinderen met autisme of (oud-) geüniformeerden met PTSS.

Meer over onze honden

Blijf op de hoogte

Wilt u meer weten over de verschillende typen honden die wij opleiden? Met onze gratis nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rond ons werk en onze honden.

Meld u aan

Actie

SMS en steun KNGF Geleidehonden

De snelste en simpelste manier om bij te dragen

SMS “PUP” naar “4333”

U doneert dan eenmalig € 3,- aan de opleiding van onze geleidehonden.