Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu of het zoekveld.

Samen werken aan vrijheid en mobiliteit Met uw steun wint iedereen

Cliente loopt met haar blindengeleidehond op straat

Met uw steun helpt u in de eerste plaats mensen met een beperking. Maar deze steun straalt ook op uw organisatie af. Een aaibaar en concreet goed doel is aantrekkelijk voor medewerkers én klantrelaties. Uw organisatie is maatschappelijk betrokken en het goede doel is geholpen: een win-winsituatie.

Remke Martens staat u graag te woord


Wilt u een specifiek project sponsoren of bespreken wat de opties zijn voor het zakelijk steunen van KNGF Geleidehonden? Neem dan contact op met onze relatiemanager Remke Martens via 020 - 496 93 33 of r.martens@geleidehond.nl.

Remke

Doe een schenking

Schenkt u aan KNGF Geleidehonden, dan gaat het volledige bedrag naar de opleiding van onze geleide- en assistentiehonden. KNGF Geleidehonden heeft de ANBI-status. Schenkingen zijn dus vrij van schenkingsrecht en KNGF Geleidehonden betaalt geen belasting over het bedrag dat we van u krijgen. Daarnaast is het voor bedrijven financieel gunstig om te schenken. Een gift aan een goed doel zoals KNGF Geleidehonden is namelijk aftrekbaar van de winst.

Direct een eenmalige schenking overmaken? Dat kan op IBAN rekeningnummer NL81INGB0000275400 t.n.v. KNGF Geleidehonden in Amstelveen of via onze online donatiepagina.

Sponsor KNGF Geleidehonden

Moeder golden retriever met 3 puppies

Overweegt u een sponsorproject te starten met een grote maatschappelijke uitstraling, een hoge aaibaarheidsfactor en zichtbaarheid in Nederland? Denk dan aan KNGF Geleidehonden.

Wij gaan het liefst een structurele samenwerking aan met onze sponsorpartners. Dit omdat we daarmee een stukje zekerheid kunnen inbouwen voor de toekomst. Ook bedenken we graag samen met u creatieve concepten die voor beide partijen interessant zijn. Heeft u een aantrekkelijk sponsoringvoorstel? Dan horen we graag van u.

Geef een pup uw (bedrijfs)naam

Zwarte labrador pup zittend kijkt in camera

Sta met uw organisatie garant voor de studiebeurs van een ‘eigen pup’. U sponsort deze pup het eerste levensjaar of tot aan zijn pensioen. En u mag zelf een naam voor de hond bedenken.

Promoot KNGF Geleidehonden

Afbeelding van advertentie Adopteer een Pup

Zet u KNGF Geleidehonden in ‘the spotlight’? Hoe meer publiciteit, hoe effectiever wij fondsen kunnen werven. Zonder fondsenwerving kan onze geleidehondenschool niet blijven bestaan. Heeft u ruimte op uw website of binnen andere communicatiekanalen? Plaats dan een advertentie of banner voor KNGF Geleidehonden.