Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu of het zoekveld.

Steun ons Doneer, word vrijwilliger of promoot KNGF Geleidehonden

Doneren

Word donateur of doneer eenmalig

Zwarte labrador blindengeleidehond staat in tuig op straat

Een opleiding tot geleidehond is een flinke investering: twee jaar van intensieve verzorging en training door onze pleeggezinnen, verzorgers en trainers. Dat moet ook, want de geleidehond wacht een belangrijke taak: het vergroten van de bewegingsvrijheid van mensen met een visuele of andere beperking. Hiervoor hebben wij geld, tijd en aandacht nodig. Helpt u mee?

Direct doneren

Schenken en nalaten

Nalaten aan KNGF Geleidehonden Meer vrijheid en geluk door uw nalatenschap

KNGF Vrijwilligster met zwarte labrador

Een geleidehond, assistentiehond of buddyhond biedt vrijheid, zelfstandigheid en levensgeluk aan mensen met een beperking of stoornis. Met uw nalatenschap kunnen we mensen onvoorwaardelijke steun blijven bieden met onze bijzondere honden.

Nalaten aan KNGF Geleidehonden

Acties

Kom in actie Laat de puppy's naar school gaan

Pup staat op rekenmachine

Onze pups staan te trappelen om hun opleiding tot geleidehond of assistentiehond te starten. Maar het schoolgeld is duur. Daar kunnen de puppy's jouw hulp goed bij gebruiken! Hier lees je wat jij kunt doen voor onze viervoeters in opleiding.

Kom in actie!

Bedrijven

Samen werken aan mobiliteit en vrijheid Met uw steun wint iedereen

Cliente loopt met haar blindengeleidehond op straat

Met uw steun helpt u in de eerste plaats mensen met een beperking. Maar deze steun straalt ook op uw organisatie af. Een aaibaar en concreet goed doel is aantrekkelijk voor medewerkers én klantrelaties. Uw organisatie is maatschappelijk betrokken en het goede doel is geholpen: een win-winsituatie.

Help mee als bedrijf