Sms actievoorwaarden

Doneren via sms

Eén van de mogelijkheden om onze geleidehondenopleiding eenmalig te steunen is via sms met een bedrag van €3.-. 

Werkwijze sms-acties

Als je een sms stuurt naar 4333 aan KNGF Geleidehonden, steun je ons met een maximaal bedrag van €3,- tenzij anders aangegeven. Je ontvangt daarna een bedank-sms van KNGF Geleidehonden. Dit bericht is kosteloos. De eenmalige donatie van €3,- wordt vervolgens afgeschreven van de bij de sms-behorende telefoonrekening of van het beltegoed.

Wat doet KNGF Geleidehonden met mijn telefoonnummer?

KNGF Geleidehonden gaat vertrouwelijk om met telefoonnummers. KNGF Geleidehonden zal het bij de organisatie bekende telefoonnummer mogelijk gebruiken om de deelnemer te bedanken voor de donatie. Bijvoorbeeld nadat een deelnemer aan één van de sms-acties van KNGF Geleidehonden heeft geparticipeerd.

Het telefoonnummer kan mogelijk ook gebruikt worden om uitleg te geven over het werk van KNGF Geleidehonden of om andere mogelijkheden te bespreken waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het werk van KNGF Geleidehonden. Wij werken hierbij samen met telemarketingbureaus.

Alle gegevens die KNGF Geleidehonden verkrijgt in het kader van deze donatiemogelijkheid, worden opgenomen in een eigen gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld. Lees hier ons volledige privacy statement. 

Gebruik sms-nummer 4333

KNGF Geleidehonden werkt samen met Goede Doelen Nederland. Bij deze branchevereniging zijn vele goede doelen aangesloten. Goede Doelen Nederland heeft GEEF mobiel opgericht om duidelijkheid te creëren voor de goededoelensector ten aanzien van sms-diensten. GEEF mobiel is in 2016 door Goede Doelen Nederland overgedragen aan CM Technology B.V.

Goede Doelen Nederland heeft onder andere onderhandeld over de afdracht die goede doelen krijgen voor ontvangen sms’jes, zodat er zoveel mogelijk geld naar het goede doel gaat. Om fondsenwerving via sms-nummers zo algemeen en zo duidelijk mogelijk te houden is ervoor gekozen om dit te koppelen aan één sms-nummer, het nummer 4333.

KNGF Geleidehonden gebruikt alleen 4333 bij het vragen van een sms-gift. Het bedrag dat we ontvangen per sms verschilt per provider, meer informatie is te vinden op www.geefmobiel.nl.

Wil je ons steunen met een eenmalig bedrag van €3,- dan kun je ons het hele jaar door sms'en met onderstaande woorden:

  • In tijden van bijzondere campagnes en tv-acties vragen wij om KNGF Geleidehonden te steunen via sms met een speciaal woord. Op dit moment hebben we geen campagne met een speciaal sms-woord.
  • Je kunt ons ook het hele jaar door steunen door het sturen van een sms met het woord ‘PUP’.