Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu of het zoekveld.

Wordt u deze zomer puppypleeggezin?

Gezinslid puppypleeggezin zit in het zand met blonde labrador

De pups van KNGF Geleidehonden krijgen de beste start die mogelijk is. Namelijk het eerste jaar opgroeien bij één van onze puppypleeggezinnen. Ondanks dat veel trouwe gezinnen regelmatig een pup van ons opvangen, zijn we voor de zomermaanden hard op zoek naar nieuwe pleeggezinnen.

Jaarlijks worden er gemiddeld tweehonderd pups geboren en met name de komende maanden zijn er flink wat jonge honden die het nest mogen verlaten. Voor hen zoekt KNGF Geleidehonden een fijn thuis waar met ze geknuffeld en gespeeld wordt, waar ze kennis gaan maken met drukke winkelstraten, andere dieren, kinderen en het openbaar vervoer en waar ze op kunnen groeien tot stabiele zelfverzekerde jonge honden.

Eervolle taak
Heeft u misschien geen vakantieplannen maar wel tijd (ook de rest van het jaar)? Zou u de eervolle taak op u willen nemen om één van onze pups voor te bereiden op zijn schoolperiode waarin hij wordt opgeleid tot blinden- of autismegeleidehond, assistentie- of buddyhond? Bekijk dan de pagina Pup zoekt pleeggezin waar alles staat uitgelegd en meld u aan!

Liefde, tijd en geduld
Ervaring met honden is geen vereiste; veel liefde, tijd en geduld wel!

Pup zoekt pleeggezin