Woensdag 13 juli zal het tv-spektakel te zien zijn: Mud Masters VIPS: helden over de hindernis. Viktor Brand en Patty Brard zijn vandaag bekend gemaakt als de presentatoren van deze loodzware modderrace voor BN´ers op SBS6. Airen Mylene, Kees van der Spek, Jim Bakkum, Leontien van Moorsel en Frans Duijts gaan samen met een vriend, vriendin of familielid de sportieve uitdaging aan.

Zij doen voor KNGF Geleidehonden mee aan een heftig obstacle run parcours. Met hun inzet roepen zij op om de opleiding van geleidehonden te steunen.

Symbolische obstakelrace

De race staat symbool voor de hindernissen die mensen met een visuele, lichamelijke of psychische beperking elke dag met hulp van hun geleidehond overwinnen. De BN-ers trotseren de hindernissen in de hoop om als eerste de finish te bereiken. Wie weet de race als beste te volbrengen? Kijk naar Mud Masters VIPS: helden over de hindernis op woensdag 13 juli om 20.30 uur bij SBS6.

'Mud Masters VIPS: helden over de hindernis is een sportief entertainmentprogramma met een serieuze boodschap. Het gaat niet  alleen om die BN´ers die bizar zware obstakels trotseren. Ook het verhaal van de verschillende geleidehondenbazen komt aan bod. Met die speciaal getrainde hond, hun eigen held, als maatje kunnen zij zelfstandig zijn en zoveel mogelijk uit het leven halen. Dat hebben de BN´ers zelf gezien en dat willen zij u ook laten zien!' - Patty Brard, co-presentator.

Steun de teams

Via de actiepagina's van de teams kunnen zij nog tot dinsdag 12 juli gesponsord worden in hun strijd voor de opleiding van meer geleidehonden. Ook tijdens het programma kunt u de opleiding van de bijzondere hondenhelden steunen door HELD te sms´en naar 4333 (€3 per bericht).

Onze website gebruikt cookies