Ons online jaarbericht biedt een levendige terugblik op onze activiteiten in 2015; wij vertellen u graag wat wij het afgelopen jaar hebben gedaan en bereikt.

Mooie resultaten en bijzondere projecten

In ons online jaarbericht vindt u infographics die op een heldere wijze inzicht geven in de behaalde doelstellingen, kosten en baten. Uiteraard staan we stil bij ons bijzondere jubileum. In 2015 vierde KNGF Geleidehonden immers haar 80-jarig bestaan met als hoogtepunt het bezoek van Koning Willem-Alexander aan ons opleidingscentrum in Amstelveen bij de opening van ’s werelds eerste geleidehondenbeleving. Verder besteden we aandacht aan diverse ontwikkelingen bij KNGF Geleidehonden, zoals het behalen van een dubbele ISO-certificering, het succes van de PAWS-workshops, de doppenspaarrage die zich ontketende in 2015 en nog veel meer.

Indrukwekkende verhalen uit 2015

We vertellen niet alleen zelf over de vele ontwikkelingen in 2015. We laten ook anderen aan het woord: een geleidehondenbaas, een instructeur, een autismegeleidehondenbaas, een puppypleeggezin en een donateur vertellen hoe en waarom zij betrokken zijn bij onze organisatie.

Bekijk het 2015 jaarbericht

 

Onze website gebruikt cookies