Maak van jouw hond een held

Blonde hond met een lampion in de vorm van een pompoen in zijn bek

Doe mee met de Halloween Hondentocht!

Wandelt jouw hond ook zo graag? Loop dan mee met onze Halloween Hondentocht en laat je viervoeter sponsoren. Op deze manier heeft hij een leuk uitje én steunt hij de opleiding van onze geleidehonden.

De Halloween Hondentocht vindt plaats op zaterdagmiddag en -avond 28 oktober in het Amsterdamse Bos. KNGF Geleidehonden zet een spannende route uit waarlangs van alles te beleven zal zijn. Elke hond, vanaf 1 jaar oud, mag meewandelen, mits hij zich heeft laten sponsoren voor minimaal €48. Dit bedrag dekt precies een week training en verzorging van een geleidehond in opleiding. Zo draagt jouw eigen hondenheld een steentje bij aan een onafhankelijk, zelfstandig leven van iemand met een beperking.

Gidslicht in het donker

Laat je verrassen tijdens de wandeling door het schemerige bos in Halloweensfeer. Bij de start krijgt je held zijn eigen verlichte halsband, waarmee hij jouw pad verlicht zoals geleidehonden dat iedere dag weer doen voor hun gehandicapte baas. Tijdens deze sponsorloop is jouw hond de held die het verschil maakt!